Schoonmaakdiensten

Kantoorpanden

De entree van uw kantoorpand fungeert net als uw receptiedesk, het geeft een eerste indruk van wie u bent en waar u voor staat. En laten we eerlijk zijn: een eerste indruk kan iets maken of breken.
Maar ons werk gaat verder, een schoon toilet, keuken, werkplekken en zelfs de vensterbanken, wij vinden alles even belangrijk.

In overleg met u bespreken wij de werkzaamheden en de frequentie die tevens op ieder moment bijgesteld kunnen worden. En heeft u ons een keer extra nodig? Geen probleem, wij zijn er direct.

Wat ons ook uniek maakt zijn de kleine dingen in de schoonmaak. Een kopje op het aanrecht? Wij zetten het graag in de vaatwasser voor u.

En dat is nou onze service!


Appartementencomplex

Een appartementencomplex beschikt vaak over algemene ruimtes. Maar wie houdt hiervan het onderhoud bij? Vaak beslist de VvE om dit uit te besteden zodat wanneer u de eerste deur binnenkomt u gelijk een gevoel van thuis hebt. 


Meerfacility heeft hierin zowel complexen met 30 portieken als kleinere complexen in beheer. En ook hier doen wij graag een stapje extra. Laat u bijvoorbeeld nu een extern bedrijf uw defecte verlichting vervangen? Wij doen dit voor u als service, gewoon zonder extra kosten. 


Overige gebouwen

Niet alleen kantoorpanden of appartementencomplexen hebben wij in beheer. Wij zijn u ook graag van dienst wanneer u de schoonmaakwerkzaamheden wenst uit te besteden van bijvoorbeeld uw clubgebouw, school, sportzaal en ieder ander denkbare ruimte.


En mocht u nu ook uw vloer willen laten onderhouden dan hebben wij daarvoor de kennis en materialen in huis.