Yver (Ymere)

Noortje Nanne, account manager: Al 7 jaar werken wij samen met Meerfacility. Zij verzorgen voor verschillende Vve's de schoonmaak van de algemene ruimtes in appartementencomplexen. Wij werken ook met grote landelijke organisaties met langlopende contracten. Maar wanneer ik mijn voorkeur mag uiten zal ik altijd Meerfacility adviseren!

Sportservice Haarlemmermeer

Ellen van Trigt: Al enige jaren maken wij met plezier gebruik van de uitstekende schoonmaakdiensten van Meerfacility. Wat wij erg prettig vinden zijn de vaste medewerkers die wekelijks bij ons de schoonmaakwerkzaamheden uit handen nemen. Wij hebben in het verleden de juiste keus gemaakt door te kiezen voor Meerfacility.

L&M Bloemengroothandel

Hennie van Itterson: Na het verbouwen en renoveren van ons kantoor wilde we graag een ervaren schoonmaakbedrijf dat het kantoor er iedere keer weer als nieuw laat uitzien. En dat doet Meerfacility.

Autobedrijf Vermeij

John Evers: De schoonmaakwerkzaamheden worden naar tevredenheid uitgevoerd. Het contact en de samenwerking met Meerfacility is zeer prettig. Er is altijd overleg mogelijk.

Ximon

Loes Nieuwdorp, content manager: Wij zijn zeer positief over de samenwerking. Niet alleen het schoonmaakwerk wordt met grote zorg en naar tevredenheid uitgevoerd ook de kleine reparaties die op verzoek worden verricht is een groot pluspunt. Van het vervangen van verlichting tot het vastzetten van een keukenkastje: wij zijn blij met Meerfacility! 

Feenstra warmte totaal

Yvonne van der Voort, ketenmanager service: Wij hebben er als organisatie geen omkijken naar. De schoonmaakwerkzaamheden en de bevoorrading van de sanitaire middelen verlopen soepel en naar tevredenheid.