Marmoleum vloeronderhoud en tapijtreinigen

Marmoleum schoonmaken en onderhoud.

Hoewel de toplaag van marmoleum goede bescherming biedt is jaarlijks groot onderhoud noodzakelijk. Dit kan zijn het schrobben met een éénschijfsmachine van de vloer of het aanbrengen van nieuwe toplaag.

Afhankelijk of er recente of al zeer oude, dikke waslagen op het marmoleum zitten wordt de vloer gestript. In de praktijk wordt soms jarenlang waslaag over waslaag gesmeerd, zonder dat zelfs de vloer goed is gereinigd. Onze technisch specialisten zijn opgeleid om dit werk uitstekend te kunnen uitvoeren.

Wij hanteren een v.a. prijs van €4,00 per m2 ex. BTW. (hoe groter het oppervlak hoe lager de m2 prijs wordt)

Tapijtreiniging.

Is uw tapijt vies geworden door jarenlang voetverkeer? Of is er juist een ongelukje gebeurd en zit u met een vlek door koffie, wijn of andere vlekken? Schakel dan direct onze hulp in.

Wij verplaatsen op uw verzoek uw meubels.

Extra aandachtspunten zoals een vlek in het tapijt of inloopvervuiling wordt tijdens het reinigen apart voor behandeld met een vlekverwijdering middel. De meubels zetten wij na de reiniging van het tapijt weer netjes op hun plaats. Ook vloerkleden kunnen wij voor u reinigen. Deze nemen wij, indien gewenst, graag mee naar onze werkplaats, zonder dat wij u hier extra kosten voor rekenen.

Tarieven: vanaf €90,00 ex. BTW (hoe meer m2 hoe lager de prijs)

Verder kunnen wij natuurlijk al uw stoffenoppervlaktes voor u reinigen. Denk hierbij aan uw stoelen, bankstellen en zelfs uw autobekreding.

Neemt u gerust contact met ons op via het contactformulier.